Produccions Musicals de Victòria De Clascà (Bikimel)

 

-Àlbum «Farrera Can-sons D.O.» a Spotify: spotify:album:4hg9DG1P2l3gaFIkGciUvW
-Àlbum «Stat Jònic» a Spotify: spotify:track:0Gord9oaieURtOanISAaVp spotify:track:6Usq18hW6PjnI7AU8JKhxC

 

Currículum: Bikimel.

Victòria DCS, porta més de 20 anys composant i produint música. Els treballs realitzats van desde les composicions més experimentals per bandes sonores fins a melodies més pop. Actualment viu a la Seu d’Urgell desde on col·labora amb diferents agències de publicitat.

Article de Jordi Bianciotto (El Periòdico): premsa: http://www.enderrock.cat/disc/3552/farrera/can/sons

Instruments: Veu, guitarra i piano.

Composició. Lletra i música de les cançons dels àlbums: Stat Jònic (Temps Record, 2010), Farrera Can-sons D.O.” (Temps record, 2013), Morir d’un llamp” (Satélite-K, 2015). Musicació de poemes de J. Brossa, Maria Cabrera Callís, Carles Hac Mor, Lorca, Víctor Sunyol, etc…

Producció musical. Producció dels àlbums: “Farrera, Can-sons D.O.” (2013) i Bikimel “Stat Jònic” (Temps Record, 2010)”. Cançó “La Rosa” del disc de la Marató 2009. Versions per a la Revista Enderrock “Envia’m un àngel”(2009) i “Yesterday” (2011).

Reconeixement. Premi Èxit Sona9 2007. Finalista en tres edicions (IV, VI i VII) del Certàmen Terra i Cultura (Lluís Llach). Nominació Premis ARC 2010. Documental dedicat a la seva trajectòria “D.O. La construcció d’una veu” (Bonmasson, 2013). Guanyadora de la Beca a la Creació 2010 (Farrera CAN). Altaveu Frontera 2008.

Col·laboracions. Artistes: Gossos, Mazoni, Beth, Miquel Gil i Roger Mas. BSO: Cantant per la Banda Sonora de la pel·lícula “Laia” (2016).

Equip de gravació. Microfonia Aston Microphones. Sistema operatiu MAC. Programes d’edició ProTools i Cubase. Targeta de so: Rack 16 ProTools. Piano Stainway&sons, Guitarra ac. Guild, Guitarres elèctriques (Stratocaster, Hammer), bateria (…)

Estudis destacats. Cursos de Cant amb Miguel Manzo i Maria Josep Besson. Curs Uni- versitari de Guitarra (Guitar Chords) a Berklee School of Music (Boston, USA). Taller de Cant Gutural i Igil a Universitat de Música de Kyzil (Tuva, Sibèria). Curs de piano de jazz a El Musical de Bellaterra. Nivell elemental de piano clàssic a El Musical de Bellaterra. Màster en Música electrònica a Microfusa (2007).